Hurghada i uge 7: 1 uge med all-inclusive på 4* strand resort fra 2.848 kr. inkl. fly

En uges ferie ved Rødehavet i skolernes vinterferie i uge 7 med all-inclusive på et 4-stjernet strandhotel med stort poolområde og egen, privat strand fra 2.848 kr. inkl. fly.

Hurghada har i mange år været det mest populære feriemål ved Rødehavet. Strålende sol året rundt, skønne stranddage, shopping, spændende mad og snorkling i verdensklasse. Desuden rækker lommepengene langt, da priserne er utroligt lave i Egypten.

Flytilbud

Jeg har fundet 2 gode flytilbud til Hurghada i skolernes vinterferie i uge 7. Det ene er fra København med en enkelt mellemlanding, det andet fra Hamborg med direkte fly og lidt kortere flyvetid. Priserne er stort set identiske.

København – Hurghada 12. – 19. februar:

Hamborg – Hurghada 12. – 19. februar:

 

Hoteltilbud

Jeg har i mine eksempler valgt det 4-stjernede strandhotel Royal Star Beach Resort.  Prisen på 2.220 kr. er for 2 personer i dobbeltværelse, dvs. 1.110 kr. pr. person for 7 nætter. Hvis I har børn med, bliver prisen 2.927 kr. for en uges ophold for 4 personer, dvs. 732 kr. pr. person. Inde på bookingsiden kan du nemt rette deltagerantallet, så det passer med det faktiske. Opholdet er med all-inclusive.

Royal Star Beach Resort har et stort pool-område og egen, privat sandstrand, hvor du kan nyde solen eller tage en svømmetur. Eller du kan tilbringe en afslappende dag med det komplette udbud af spatjenester. Nyd derefter et måltid på en af hotellets 2 restauranter. Alle 212 værelser har køleskabe, kaffemaskiner, balkoner eller terrasser og satellit-tv. Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom roomservice, hårtørrer og pengeskab samt et veludstyret fitnesscenter.

Prisoversigt

Afrejse fra København:

Afrejse fra Hamborg:

 

Transport

Det er nemt og også billigst at tage en taxi fra lufthavnen til hotellet. Det tager mindre end et kvarter og koster ca. 20 kr.

 

Billeder fra hotellet og dets omgivelser

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *