VILDT!! Billige, direkte fly til Thailand kun 1.795 kr. tur/retur

Så har jeg igen fundet super billige flybilletter til Phuket i Thailand. Denne gang er det med afgang fra København den 27. februar og hjemrejse den 14. marts, så du skal ikke tænke dig om alt for længe! Til gengæld er prisen historisk lav. Kun  1.795 kr. for en returbillet – og det er vel at mærke med direkte fly uden mellemlandinger. Det er TUIfly, der tilbyder disse last-minute billetter. Så hvis du er færdigvaccineret, var det måske en ide at pakke kufferten og sætte kursen mod smukke Thailand med sit fantastiske klima, dejlige strande og venlige befolkning.

Billige fly til Phuket

Hoteller på Phuket

Når du er landet i Phuket, skal du jo have et sted at bo. Og hvorfor ikke gå all-in med dette superlækre, 5-stjernede strandhotel til kun 458 kr. i døgnet. Og det er vel at mærke MED morgenmad inkluderet og gratis afbestilling.

Vil du hellere have noget mere beskedent eller anderledes, kan du lige nu vælge imellem mange, hundrede hoteller i alle prisklasser og kategorier – fra 80 kr. pr. nat for et dobbeltværelse til 6.782 pr. nat, så jeg er sikker på, at der også er et hotel, der opfylder dine ferieønsker.

Her har du en oversigt over ledige hoteller på Phuket:

 

 

Hvad med Covid-19?

Er du fuldt vaccineret er det fortsat muligt at rejse til Thailand under den såkaldte Test and Go eller Sandbox-model. Som ikke-vaccineret vil man kunne indrejse efter gældende karantæneregler.

Det danske coronapas accepteres ved ansøgning om indrejse til Thailand. Print fra sundhed.dk kan benyttes og bør medbringes. Krydsvaccinationer accepteres.

Du kan læse endnu mere om restriktionerne vedr. Covid-19 og Thailand på udenrigsministeriets hjemmeside:

https://thailand.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19

 

Billeder fra Phuket

 

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *