En uges luksus på Albaniens Riviera fra kun 1.956 kr. inkl. 4-stjernet hotel med privat strand, morgenmad og fly

Europas sidste, uopdagede ferieparadis – med et prisniveau langt under nabolandende Grækenland og Italien

Det siges, at Albanien er det sidste, uopdagede ferieparadis i Europa. Her finder du en smuk og næsten uberørt natur, en venlig befolkning og en kyst, der byder på fantastiske udsigter og krystalklart vand. Og vel at mærke til et prisniveau, der ligger langt under nabolandene Grækenland og Italien.

FLY

Eksempel: Malmø 04.06 – 11.06

Jeg har i dette eksempel valgt en afgang fra Malmø 4. juni med returrejse 11. juni. Der er tre ugentlige afgange fra Malmø i april, maj og juni, nemlig tirsdag, torsdag og lørdag. Priserne er lave: typisk under 400 kr. for en returbillet.

 

Eksempel: Billund 1.06 – 08.06

 

Fra Billund er der to ugentlige afgange i april, maj og juni, nemlig onsdag og søndag. Priserne er her lidt højere end fra Malmø, men stadigvæk yderst attraktive, i april typisk 300 – 600 kr. for en returbillet, i maj og juni lidt højere.

 

 

HOTEL

Dette overnatningssted ligger på Durrës Riviera lige syd for havnebyen Durrës. Den lange og brede strand med blødt hvidt sand er børnevenlig og har et stort udbud af vandsport. Her er solstole og  parasoller neden for de mange hoteller og langs med stranden er der en hyggelig promenade med butikker, restauranter og cafeer.

Hotel Majestic ligger lige ud til strandpromenaden kun 50 m fra sin egen, private sandstrand. På hotellet er der gratis, trådløs internetadgang og aircondition på alle værelser, som også har LCD-tv med satellitkanaler og minikøleskab. Middelhavs- og italienske retter serveres på hotellets restaurant. Du kan slappe af med en drink i baren eller ved den udendørs pool. Der tilbydes gratis parkering på stedet. Majestic Hotel ligger 7 km fra centrum af Durrës, hvor gæsterne kan besøge det historiske amfiteater. Hovedstaden Tirana med dens lufthavn ligger kun 30 km væk. Hotellet får fine anmeldelser af sine gæster, 8.8/10 hos Booking.com Par er særligt glade for beliggenheden, som de giver karakteren 9,4.

ANDRE HOTELLER

Skulle hotellet være udsolgt eller steget meget i pris, er du naturligvis velkomment til at finde et andet overnatningssted. Se evt. denne oversigt over ledige hoteller på Durrës Rivieraen:

 

 

Prisberegning

 

 

LEJEBIL

Hotellet ligger kun 34 km fra lufthavnen, så det tager kun godt en halv time i bil at nå frem til dit overnatningssted. Da du ankommer ret sent både fra Malmø og Billund, vil jeg varmt anbefale at leje en bil i lufthavnen. Så har du samtidig mulighed for at komme lidt rundt og udforske de mange spændende muligheder, som dette spændende rejseland byder på.

 

Billeder fra området

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *