Skiferie Frankrig i uge 7 fra kun 2.670 kr. inkl. liftkort

Har du endnu ikke fået bestilt din skiferie til vinterferien i uge 7? Så er det bare med at få pakket kufferten og tage afsted til De Franske Alper, hvor der er masser af sne og perfekt skiløb. Jeg har fundet en række gode tilbud til dig fra lørdag den 12. februar til lørdag den 19. februar. Alle tilbud er inkl. liftkort og fin beliggenhed i forhold til skiområdet.

Résidence Les Cimes*** fra 2.670 kr.

Val d’Allos (Pra Loup)

Det komfortable Résidence Les Cimes du Val d’Allos ligger i Val d’Allos-La Foux direkte ved foden af pisterne og ca. 50 m fra bjergbanen. Enkelte butikker og kælkebanen nås ligeledes i nærheden, centrum efter ca. 700 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, bagagerum (på forespørgsel og hvis ledig), opholdsrum med Wi-Fi, skidepot og wellnessområde med opvarmet svømmehal, sauna og tyrkisk bad. De offentlige parkeringspladser kan benyttes gratis mens de overdækkede parkeringspladser kan benyttes ved forhåndstilmelding (mod betaling).

  • Skibyens højde: 1.800 m
  • Pister: 230 km
  • Højeste punkt: 2.576 m
  • Inklusiv liftkort til en værdi op til 1.576 kr.

 

Résidence Crête du Berger*** fra 2.670 kr.

Skiområde: La Joue du Loup

Crête du Berger er indrettet i den såkaldte chaletstil og ligger i Hautes-Alpes massivernes imponerende omgivelser. Chaleterne består hovedsageligt af træ og ligger ca. 500 m fra pisterne og centrum. Der fører en langrendsløjpe direkte forbi indkvarteringen bag huset. I denne perfekt placerede indkvartering findes både chaleter med flere lejligheder/studioer og semi-chaleter. Semi-chaleterne har hver 2 boligenheder. Indkvarteringen har skidepot samt gratis parkeringspladser.

  • Skibyens højde:1.470 m
  • Pister: 100 km
  • Højeste punkt: 2.400 m
  • Inklusiv liftkort til en værdi op til 1.469 kr.

 

Andre tilbud i uge 7

Jeg har fundet ovenstående to tilbud hos Snowtrex, verdens største udbyder af skirejser.

Skulle disse tilbud være udsolgt, eller har du lyst til noget andet, har Snowtrex lige nu hele 69 gode tilbud at vælge imellem i Frankrig i vinterferien uge 7 og i resten af februar og marts – se oversigten her:

 

Billeder fra området

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *