Efterårsferie på Kos: 7 dage fra kun 1.180 kr. inkl. fly og 3-stjernet strandhotel med morgenmad

 

Den smukke, græske ø Kos er et populært rejsemål blandt solhungrende danskere. Øen er kendt for sine mange, smukke  sandstrande, hyggelige landsbyer, taverner, historiske attraktioner  – og et behageligt, solrigt klima. Kos er en ø for både den opdagelsesrejsende og livsnyderen – her er det lige så normalt at nyde livet på en afsidesliggende strand som at lade sig inspirere af øens spændende historie, besøge en af de små bjergbyer, tage på sejlture til de nærliggende øer – eller nyde den gode mad og gå på vinsmagning.

Alt det kan du opleve i skolernes efterårsferie til en utrolig lav pris. Bl.a. fordi flyselskabet Corendon har superlave  priser på flybilletter i forbindelse med sin startup her i Danmark. Så lave priser holder erfaringsmæssigt kun i få dage.

FLY

Billund – Kos 18. – 25. oktober

København – Kos 14.  – 21. oktober

 

 

HOTEL

Et dobbeltværelse med morgenmad og gratis afbestilling koster 176 pr. nat eller 1.232 kr. for hele opholdet. Dvs. 616 kr. pr. person.

 

 

Prisoversigt

 

 

Hotel Cleopatra Classic***

Dette hyggelige familiehotel ligger blot 100 m fra Kardamena-stranden og tilbyder bl.a. pool med poolbar og separat børneafdeling. Samtlige værelser er smagfuldt møbleret og har bl.a. satelit TV og minikøleskab.

Hver morgen serveres continental breakfast i hotellets restaurant (inkluderet i prisen). Gæsterne kan desuden nyde drinks, cocktails og lette måltider ved bordene langs poolen – og wifi uden beregning

Hotellet ligger kun 100 m fra Kardamenas centrum – og 8 km fra lufthavnen, mens hovedbyen Kos ligger 26 km væk.

Stranden foran hotellet…

 

 

Transport

Der er som nævnt kun 8 km fra lufthavnen til hotellet, så det er billigt, nemt og hurtigt at tage en taxi.

 

Billeder fra Kos

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *