Nyd vintersolen i Sydspanien: 7 dage på 4-stjernet hotel fra kun 1.138 kr. inkl. direkte fly

Altid spændende med et besøg i Puerto Banus…!

Træt af det sure, danske vintervejr? Så tag på en uges 4-stjernet ferie i Benalmadena – et af de mest  populære ferieområder på den spanske solkyst. Her skinner solen stadigvæk det meste af tiden, temperaturerne er behagelige – og du er tæt på strandpromenade, fortovscafeer, restauranter og fine shoppingmuligheder. Og så ligger der et væld af oplevelser og venter på dig blot få kilometer inde i det bjergrige bagland: Andalusiens smukke, hvide byer, fascinerende naturoplevelser og verdensvidunderet Alhambra i Granada. Eller hvad med et besøg i nabobyen Fuengirola eller Puerto Banus lidt nede ad kysten, hvor millionærernes lystyachter ligger side om side?

Alt det og meget mere kan du opleve for  en super lav pris i december: 1.136 kr. med direkte fly fra Aarhus og 1.236 kr., hvis du flyver fra København.

Flytilbud

Fra Aarhus:

Fra København

 

Hoteltilbud

Prisen på 1.831 kr. er for to personer i dobbeltværelse, dvs. 916 kr.pr. person for en uges ophold.

Hotel Vistamar ligger i området Torrequebrada i Benalmadena med nem adgang til alt, hvad denne livlige by kan tilbyde. Hotellet har døgnåben reception, hæveautomat og gratis wi-fi overalt. På solterrassen og i pool-området kan du nyde den lune vintersol. Ejendommen ligger i gåafstand fra strandpromenaden og Benalmadena Puerto Marina. Samtlige værelser har aircondition, opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, tekøkken, spiseplads og badeværelse med hårtørrer, bidet og bruser.

 

Billeje

December, januar og februar er nogle skønne måneder at opleve Andalusien i. Du bør derfor overveje, om det ikke kunne være en god ide at leje en bil i Malaga Lufthavn. Ikke mindst, når du kan leje en VW Polo i en hel uge for kun 375 kr. Og så sparer du jo taxaen fra og til lufthavnen!

 

Transfer til hotellet

Hotel VistaMar ligger kun 11 km fra Malaga Lufthavn, så hvis du ikke lejer en bil i lufthavnen, er det nemmest og hurtigst at tage en taxi til og fra hotellet.

 

Prisberegning

Fra Aarhus 05.12 – 12.12:

Fra København 05.12 – 12.12:

Indtryk fra Benalmadena og Andalusien…

Det berømte Colomares Slot i Benalmadena ligger tæt på hotellet…

Frigiliana – måske den smukkeste af de hvide byer i Andalusien.

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *