Lang weekend i New York: kun kr. 3.233 inkl. 4* hotel og direkte fly fra København

New York har det hele – og mere til. Intet andet sted i verden kan du opleve så mange spændende musiksteder, teatre, verdensberømte museer, restauranter i tusindvis og shopping i verdensklasse som netop her. Og lige nu kan du opleve det hele på første klasse til noget, der ligner ren discountpris!

Vi har fundet et godt, 4-stjernet hotel til dig på Manhattan lige ved World Trade Center. Her skal I bo i 3 dage – tæt på Grand Central Terminal, Brooklyn Bridge, Times Square, Central Park og Macy’s – verdens største stormagasin. Hotellet får supergode anmeldelser og er et godt udgangspunkt for jeres ture rundt i byen.

Du flyver fra København fredag kl. 18:30 og lander på grund af tidsforskellen kl. 22:00. Efter tre  spændende dage i New York tager du af sted igen mandag aften og lander godt 7 timer senere i København.

Og prisen? Flybilletten koster 1.998 og hotellet kr. 1.235, hvis I er to, der rejser sammen, dvs. I skal af med bare kr. 3.233 pr. person for fly og hotel.

 

Flyrejsen herover er fra 15. – 18. marts, men Norwegian har flere andre, flyafgange i både marts og april til lave priser. Dem finder du her:

 

Hotel

 

Ovennævnte, 4-stjernede hotel er naturligvis kun et eksempel. Har du lyst til noget andet, kan du prøve at kigge i denne liste fra Hotels.com over ledige hoteller i New York med central beliggenhed:

 

Manhattan består af mange etniske kvarterer, som Little Italy, Harlem og Chinataown – eller kunstner- og bohemedistriktet Greenwich, som mange har som klar favorit. Og så er der Meatpacking District med god stemning og masser af restauranter for enhver smag og pengepung.

Listen er næste uendelig, og det kan være svært at overskue, hvordan man skal strukturere sine tre dage. Jeg har derfor fundet dette link, som indeholder en række gode forslag til, hvad du skal se og opleve i New York på en 3-dages ferie:

The best of New York in 3 days

Til sidst lidt billeder…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *