Mallorca i industriferien: 7 dage m/all inclusive kun kr. 2.727 på 3½-stjernet hotel inkl. fly

Playamar ligger kun 150 m fra den dejlige sandstrand

Familieferie på Mallorca i juli er normalt en dyr fornøjelse. Ikke mindst fordi flypriserne fra København, Billund og Aalborg – med enkelte undtagelser – er skyhøje. Men fra Hamborg går der masser af direkte fly i skolernes sommerferie til lave priser, f. eks. kan du komme afsted i en uge den 16. juli for kun kr. 908.

Jeg har samtidigt fundet et supertilbud på en uges ophold med all inclusive på det 3½-stjernede Playamar Hotels & Apartments i Sa Coma på Mallorcas østkyst. Hotellet ligger kun 150 m fra den billedskønne sandstrand. Her kan I bo fra 16. – 23. juli for kun kr. 7.274 eller kr. 1.819 pr. person, hvis I er en familie på 4. Det betyder, at I kan komme af sted for kun 908 + 1.819 = kr. 2.727 pr. person. Meget billigere bliver det ikke i industriferien!!

 Fly:

Der er mange, andre billige fly fra Hamborg i juli til priser mellem 800 og 1.000 kr. for en returbillet. Og der er faktisk også nogle få afgange fra Billund, København og Aalborg til fornuftige priser, som du kan se her:

Alle priser er fra 25.04.2017

Her har du links til samtlige, billige fly i juli fra de fire lufthavne:

 

Hotel:

Prøvebooking 16. – 23. juli for 2 voksne og 2 børn:

Playamar Hotel & Apartments er normalt fuldt booket i juli og august, men det er netop nu stadigvæk ledigt på disse datoer:

  1. – 23. juli
  2. – 26. juli
  3. – 24. juli
  4. – 25. juli

Billeder fra hotellet og stranden:

Der er naturligvis mange andre hoteller på Mallorca at vælge imellem. Så hvis Playamar er udsolgt, eller du har lyst til noget helt andet, så har du her en liste over gode hoteltilbud på Mallorca i juli, som du kan gå på opdagelse i:

Transfer til og fra hotellet

Hos Suntransfer kan I bestille en privat minibus fra 11,44 euro pr. person pr. vej – klik her.

Personligt ville jeg dog leje en bil. Den fås fra kr. 804 og giver jer større fleksibilitet – og så har I også mulighed for at komme lidt rundt på øen, når I har lyst.

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *